дреалистПерфектен министър на отбраната, перфектен българин. ........... Беше и перфектен

...
 дреалистПерфектен министър на отбраната, перфектен българин. ........... Беше и перфектен
Коментари Харесай

Който е успял да изтърпи “Одисей на Джойс докрай, моля да си каже

 
дреалист
Перфектен министър на защитата, съвършен българин............ Беше и съвършен министър председател.
 
гербераст
Киро би трябвало и той да каже някоя хубава дума за Русия, та му се вдигне рейтинга.
 
Лена Бориславова: Българската страна би трябвало да се рестартира
Глупостите за рестарта на страната ги слушахме при започване на 90-те, а пагубния резултат го виждаме от 15-20 години. След настоящия рестарт тук ще стане като лунен пейзаж! Интересно какъв брой ли примитивно би трябвало да е разбирането за обществото на тези младежи, с цел да си показват общественото възобновяване като рестарт на смартфончетата им?!
 
Митето
Откъде да я рестартираме?От 681 година ли,или от 897 - началната година от Златния век?А може би от времето,когато свинар взема царската корона?От 1878 или пък от 1918 - щото след национална злополука няма накъде - идват години на напредък.Или пък от 10,09,1944 - но в случай че е от този момент сегашните демократи ще би трябвало да се редят за червени книжки и да вадят остарели документи кой какъв брой дейни борци има в родата си.Та по този начин Ленче - задоволително си огромна да знаеш,че мълчанието е злато,недей да ставаш за смях и посмесище.
 
Лихтенголд, доктор
В психиатричната експертиза такова неповторимо жалко държание като през последните 30 години в България се дефинира като тежка форма на дебилизъм. Такова хвърляне сред промени, рестарти, народна власт, капитализъм, социализъм, демонстрира тежък недостиг на разсъдък у популацията. Но природата се е погрижила за такива тъпи общества - изчезват закономерно. P.S. - Уникалното е че българите ги вършат на маймуни очевидно и ги лъжат в очите а те се вършат на убити лисици и си мислят че са по хитрите.
 
Отвратен
Всички, с дребни изключения, конфигурирани отпред на страната, са без опит. Чрез самочувствието, което показват избиват комплекси. Започва да става все по-страшно и неприятно да ги гледаш по какъв начин не знаят на кой свят са! Никога не съм изпитвал подобен позор от българските управници, както сега. Съревноват се с калинките на Борисов за наградата "не ставаме за нищо "!
 
Мечо Кух
Може да нямат опит, само че пък са "наши " хора. Паролата " мой човек " е универсална. Дава безграничен достъп.:)
 
По време
на така наречен "омразен комунизъм ", на "комунистическите зверства ", селата на България пращяха от народ. Работеше се, произвеждаше се, хората си изпонаправиха двуетажни и триетажни къщи, в които живееха най-малко две фамилии. В дворовете си отглеждаха кокошки, прасета, зайци. Имаха овце, крави, телета, биволи. Омразната, диктаторска, комунистическа страна им продаваше фураж на ниски цени. Аз съм израсъл тогава на село и знам. През зимата във всяка къща горяха най-малко по две печки - на дърва или въглища или брикети. Въглищата тогава идваха от Донбас. И в този момент продават такива, само че са "донбаски " само по табелите пред складовете на частниците. Кремиковци работеше на цялостни обороти. Всички рейсове на междуградския и градския превоз бяха на дизел. И все пак, бяхме доста по-здрави. Телата на младите девойки и момчета бяха естествено красиви, хармонични /вижте ги през днешния ден на какво приличат от така наречен "фитнес "/. Въздухът беше доста по-чист. Храната беше същинска и с същински усет и най-важното - евтина. Какво следва от всичко това? Ами следва разумният извод, че най-големите, същинските врагове на природата и на екологията са частният капитал и така наречен "ЗЕЛЕНИ " придвижвания. На последните изобщо не им пука за природата и за екологията. Нещо повече - концепциите им за "екологични " политики са ориентирани точно против природата и екологията, а от там - и против човечеството. С една дума - това са нарушители, прикрити под благовидни имена. Как другояче естествен човек да си изясни апел, като този на Сандов? Как да си изясни и сходни такива, като - да се вдигне мораториумът за цената на тока и др.п.? Възможно е, несъмнено, те да не осъзнават всичко това. Но, следователно очевидно става дума за надълбоко, дори рисково незнание.
 
Този човек на коя планета живее?
В селата хората се отопляват на дърва. Почти всички там са с минимални пенсии. На ток селска къща е невероятно да бъде отоплена. На студено ли да стоят поради зелените тъпотии, които ни постановат? И това ли мислите да им аргументите? Тези се оказаха по-вредни и от ГЕРБ.
 
Тази Грета Т. в панталони,
Трябва да бъде оставена да живее в двустайна нетоплофицирана панелка с минимална заплата и без никакви обществени помощи най-малко за 4 години, колкото трае един държавен мандат.
 
Ужас!
Този човек няма никакви качества за министър-председател. Словоохотлив, само че приказва несвързано, некадърно, празни приказки – с две думи. На Борисов най-малко му се разбираше какво споделя. А евентуално се и консултираше с експерти. Който ни набута Петков, в действителност добре е схванал невъзможността на народа ни за трезва преценка. Следващият избавител нека не е Костадинов, че тогава... напряко да закриваме тази страна.
 
bg-to
Голяма работа като не е цитирал верния създател! Вече се престаравате с концепцията да сочите с пръст и да коментирате другите. Вижте себе си и пребройте книгите, които сте си купили през последните месеци.
 
Заслужава да го подлагат на критика, политик е въпреки всичко...
Но да не се заблуждаваме, че днешната юноша, възпитана в безпорядък и образована по новите ОКЪЛЦАНИ отвред стратегии на Министерство на Образованието (с дейното присъединяване на хората от Фондацията на Приятелите на Приятелите на Всички другари " надали би се изказала по-грамотно. Освен това, той не крие, че след 14-15 годишна възраст, когато поради родителско решение е отпътувал за Канада, и в най-формиращите години е учил в непозната страна, даже две... Какво учат през днешния ден децата по Български Език и Литература? Знаят ли кой е Сервантес, или Шилер, или Гьоте, знаят ли какво е това "Война и Мир " и кой я е написал? За ме по-важно от това да цитира тъкмо съветски класици е да знае какво прави по Икономика, по каквото е неговото висше обучение и от каквото имаме голяма нужда сега. Ако се оправи с корупцията, и оправи най-малко малко правосъдната система ще получи "Зачита се " от мен. Единственото неприятно нещо е, че геополитическата конюнктура невъобразимо се утежни, народът ни става все разлъчен и идната рецесия - военна или мирновременна, Господ да оказва помощ, - по никакъв начин не спомагат за триумфа на който и да било... А БМБ и почитатели от ГЕРБ-СДС потриват ръчички... Шегаджии...
 
Хайде да не се лъжем
Тези, които сме чели съветска литература знаем, че не е допустимо да запомниш всичко, изключително в случай че си прочел повече от една книга, че не всичко прочетено си заслужава запомнянето, както и това, че множеството написано от класиците, съветски или не, е обвързвано с реалност, която от дълго време не съществува и четенето му се е оказало чисто губене на време.
 
помните ли вица
Ех, Гьоте, Гьоте! Знам те аз! Пишеш Малка нощна музика!....
 
помните ли вица на 30.01.2022 в 10:33
Вицът е тъп, тъй като внушава, че знанието за авторството на дадена творба, е това, което те дефинира като културен и просветен, а не нейното наличие, колкото и да не можеш да си спомниш кой му е създателят. Произведението влияе като такова, само̀ по себе си, без да се прави информация кой е създателят му. Така, става известно, в случай че създателите на творбите не са на върха на пръстите ти, то е същото като да не знаеш столиците на страните, което те прави опростачен и позор за нацията. Въздействието на творбата не е функционалност на някакъв спор за авторство. Иначе, нещата стават като при колхозничката на посещаване в Ермитажа, която цялостен живот след това споделя на съселянките какъв брой е културна, тъй като видяла картина на Васнецов в оригинал.
 
observer
А който е съумял да изтърпи “Одисей ” на Джойс докрая, апелирам да си каже.
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР